26 procent, een daling van 1 basispunt na het einde van de

India corp obligaties grotendeels onveranderd in de glansloze handel

MUMBAI, 7 april (Reuters) Indiase bedrijfsobligatierente sloot weinig veranderde tracking staatsobligaties, met primaire uitgiftes lauw, omdat emittenten wachten op de veiling van overheidsobligaties voor monclerjassenherenoutlet signalen.

De nieuwe 10-jarige staatsobligatie-emissie op vrijdag zal naar verwachting rentestandpunten van de afkaprendementen moncler outlet op de veiling opleveren, aldus dealers.

De regering moncler sale veilt op vrijdag drie obligaties moncler uitverkoop ter waarde van 120 miljard roepies ($ 2,7 miljard), inclusief 50 miljard roepies van moncler jas heren sale het nieuwe papier van 10 moncler outlet sale jaar. [ID: nBMB012629]

De rente op moncler nederland de Indiase federale obligatie daalde moncler jassen licht in de matige handel op donderdag, terwijl traders aan de zijlijn bleven voor de verkoop van een nieuw 10-jarig papier als onderdeel van de schuldaffiche van $ 2,7 miljard van de overheid op vrijdag. 2018 moncler [ID: nL3E7F720N]

De markt had niet veel moncler heren last van de wekelijkse voedsel- en brandstofprijsgegevens, die grotendeels in lijn waren moncler jas outlet met de verwachtingen, aldus de moncler jassen dames handelaren, en blijven moncler jas dames van de centrale bank verwachten dat ze de belangrijkste rentetarieven met 25 basispunten verhoogt wanneer het haar jaarlijkse moncler jas sale beleid publiceert. op 3 mei.

Van bankiers wordt ook verwacht dat ze de obligatie-uitgifte van lange termijn obligaties van Power Finance Corp openen, die naar verwachting vrijdag zal openen.

India PFC is van plan 10-jarige obligaties te verkopen tegen 9,18 procent en de kwestie blijft open vanaf 8 april 11, vertelden zes bankiers aan Reuters.

De benchmark bedrijfsobligatie van vijf jaar bedroeg 9.26 procent, een daling van 1 basispunt na het einde van de woensdag en de 10 jaar met 9,19 moncler jas heren procent, een stijging moncler jassen heren sale van 1 basispunt.

Het verschil tussen de bedrijfsobligatie van vijf jaar en de overheidsobligatie op 116,63 basispunten ten opzichte van vorige 116,41.

De spreads van 10 jaar bedrijfsobligaties lagen op 95,39 moncler dames basispunten van woensdag moncler outlet sale 93,93 basispunten.

Het totale moncler jassen heren volume op de markt voor bedrijfsobligaties bedroeg 33,92 miljard roepies tegenover 27,88 miljard roepie op woensdag.

Eerder op de dag vertelde moncler jassen outlet bronnen aan Reuters dat Infrastructure Development Finance Co van plan is om 1,5 miljard roepies op te halen via obligaties met een looptijd van drie jaar tegen 9,50 procent. moncler jassen dames sale [ID: nL3E7F70J4]

Bedrijfsloongegevens zijn afkomstig van de Bombay Stock Exchange, moncler jas dames sale National Stock Exchange en Fixed Income Money Market en Derivatives Association of India.